Prelepu Isidoru priklještio viljuškar i okovao je za krevet: Sada ide u Nemačku na lečenje

Vreme čitanja: oko 1 min.

Isidora je u avgustu 2022. godine zadobila povredu grudnog koša i vratnog dela kičmenom stuba, kada ju je na radnom mestu prignječio viljuškar

Printskrin: Budi human

Bačkopalančanka Isidora Vučković, za koju je cela Srbija prikupljala sredstva za odlazak na lečenje, otputovala je u Nemačku, potvrdili su za RTV članovi porodice.

Iznos za lečenje u Nemačkoj uplatila je država, a sav novac koji je prikupljen putem Fondacije Budi human i mnogobrojnih humanitarnih akcija, biće iskorišćen za njen duži boravak u Nemačkoj, dodatne operacije, preglede i ostale troškove, koji nisu bili uključeni u prvobitnu sumu.

Podsetimo, Isidora je u avgustu 2022. godine zadobila povredu grudnog koša i vratnog dela kičmenom stuba, kada ju je na radnom mestu prignječio viljuškar, zbog čega je ostala nepokretna, izgubila vid i mogućnost da samostalno diše.

Kako je njena majka ranije ispričala za Telegraf.rs, najteže joj pada, kaže, kada vidi ćerku koja nepomično leži, a suze joj liju niz lice.

- Kada dođemo kod nje njoj prvo suze krenu na oči, ona je svesna i čuje sve. Ja se trudim da budem vedra i da joj za tih sat vremena nešto učinim, iako je gledati svoje dete u takvom stanju ne daj bože nikom. Niko nije prihvatio da je u petak sve bilo normalno, a da joj se u subotu bore za život. Njeno srce i disanje je prestalo na poslu, pa su je vraćali u život, u Beogradu su joj operisali kičmu. Njoj života nije bilo, morali smo da je transportujemo u Beograd. Doktor mi je tad rekao da nije siguran da li će iz sale izaći sam ili sa njom - govori Vera kroz jecaje.

Isidori možemo pomoći na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke sa sadržajem 1500 na 3030

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001670828-40

Skeniranjem NBS IPS QR koda na vašoj mBanking aplikaciji: NBS IPS QR kod

Uplatom na devizni račun: 160-6000001671246-47

IBAN: RS35160600000167124647

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Instrukcije za plaćanje

(Telegraf.rs)