Crna sudbina oca i sina iz Majdanpeka: Dalibor nađen mrtav kod Rajkove pećine, Bogdan tu stradao pre 3 godine

Ekipa Hronike
Vreme čitanja: oko 1 min.

Beživotno telo Dalibora I. (47) nađeno je juče nadomak Rajkove pećine.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, nesreća se dogodila tako što se obrušilo brdo u blizini pećine. Koji je tačan uzrok i pod kojim kolnostima je stradao Dalibor I . znaće se nakon obavljene obdukcije tela koja će se obaviti tokom današnjeg dana u Opštoj bolnici u Majdanpeku, saznajemo od nadležnih iz Policijske stanice u Majdanpeku.

Inače, Dalibor I.(47) je pre tri godine , 2021. gotovo na istom mestu izgubio sina Bogdana Ilića (19) koji je te kobne noći 3. maja, bio u automobilu sa dvojicom drugova , koji su uzeli vozilo marke ,,pežo,, bez znanja jednog od roditelja dečaka koji je upravljao automobiom i usled neprilagođene brzine sleteli u jezero Veliki zaton , u blizini Rajkove pećine.

Automobil koji se tada kretao iza ,,pežoa,, koji je sleteo u hladnu vodu jezera , zaustavio se i dvojica dečaka iz ,,pežoa ,,je spaseno, dok je Bogdan Ilić ostao u kolima na dnu jezera.

Prijatelji, poznanici , rodbina opraštaju se putem društvenih mreža od nastradalog Dalibora I. izražavajući saučešće porodici.

,,Otišli ste obojica prerano,,.. Sada si na nekom boljem mestu sa svojim Bogdanom,,.. samo su neke od potresnih objava na društvenoj mreži fejs buk, putem koje se Majdanpečani opraštaju od svog sugrađanina, nastradalog Dalibora I.

(Telegraf.rs, Milica Ristić)