Otkrivamo ko je muškarac koji je na Zvezdari pretukao pevača Granda: Krvnički ga udarao zbog parkinga!

Vreme čitanja: oko 2 min.

Policija u Beogradu u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila je Janev B. (31) državljanina Severne Makedonije i odredila policijsko zadržavanje do 48 sati zbog nasilničkog ponašanja.

On se sumnjiči da je nakon svađe oko prking mesta krvnični pretukao pevača Nikolu Trifića na Zvezdari.

Snimak prebijanja objavljen je na mrežama, pa je izazvao revolt kod građana Srbije.

Oglasilo se tužilaštvo

- Nakon što je na društvenim mrežama objavljiven snimak na kojem se vidi muško lice kako u Beogradu, u ul. Miloša Zečevića vrši nasilje zbog parking mesta Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je formiralo predmet i odmah naložilo policijskim službenicima PS Zvezdara utvrđivanje identiteta lica i uzimanje izjava od učesnika događaja. Policijski službenici su istog dana postupili po naredbi tužilaštva i utvrdili identitet muškarca J.B. Prema J.B. dežurni javni tužilac je odredio zadržavanje u trajanju od 48 sati s obzirom da postoji sumnja da je izbršio krivično delo nasilničkog ponašanje. U navedenom roku, osumnjičeni će biti saslušan, a u zavisnosti od odbrane i ličnosti osumnjičenog, odnos da li je ranije osuđivan ili ne, javni tužilac će odlučiti o predlogu za predlogu za određivanje pritvora- kažu za "Telegraf.rs" iz Prvog OJT.

O napadu se oglasio MUP

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Zvezdara, u saradnji Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su B. J. (31) državljanina Republike Severne Makedonije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je juče u Ulici Miloša Zečevića na Zvezdari, zadao udarce muškarcu nanevši mu lakše povrede, zbog parking mesta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Oglasio se pevač

Foto: Instagram/official_trific038

- Povodom situacije koja me je zadesila prethodnog dana dobio sam na hiljade vaših poruka i poziva. Ovom prilikom želim da vam svima odgovorim. Najpre, zahvalan sam Bogu što je moja samokontrola pobedila i što sam uspeo da nadjačam svoj ego i ne zakomplikujem datu situaciju. Bio sam svestan da bi svaka druga moja reakcija, sem one koju sam primenio, bila totalno nepotrebna u datom momentu. Čoveka koji je bio toliko mentalno slab, verovatno isfrustriran i nesrećan, nema potrebe komentarisati. Njegov postupak na čin koji sam ja napravio, a to je samo i isključivo nepropisno parkiranje, tačnije parkiranje na njegovo parking mesto, govori samo o sebi. Svaka moja dalja reakcija usledila je isključivo zbog moje bezbednosti, ali i kako bih zaustavio dalje nasilje možda nad nekim drugim. Hvala vam puno svima na podršci - naveo je Nikola na društvenim mrežama.

(Telegraf.rs)