"Senka, Nano ti umre od tuge...": Boris i Dejana zajedno su stradali, a na godišnjicu smrti umrla i njena baka

A. G.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Vladimir Majorski, otac tragično stradalog Borisa (18) koji je, zajedno sa devojkom Dejanom, 18. oktobra 2022. godine poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške objavio je potresan status.

Na godišnjicu smrti zaljubljenog para, preminula je Dejanina baka Senka, a Borisov otac se emotivnim statusom oprostio od nje.

- Otišla je Dejanina baka pravo gore u nebesku luku, tačno na drugu godišnjicu ode, da zagrli ona svoju voljenu unuku. Senka, Nano ti umre od tuge, nisi mogla muku izdržati, gore kad dođeš znamo da ćeš, ti Borisa i Dejanu za ruku držati. Slomio te odlazak unuke tvoje, otkinulo se duše i srca pola, svaki je tvoj trenutak u danu, bio sačinjen od suza i bola. Odmorila si se sada naša Nano, čim si kročila u nebesku luku, nije ti duša ni čestito stigla, već si pronašla svoju Dejanu unuku. I ono što vidi sad duša tvoja, čim je stigla kod anđela gore, kako se Boris i njegova Dejana, svojim dušama anđeoski vole. Srećna si Nano duša ti odmorila, više ne živiš dane tužne i sive, videla si da anđeli Boris i Dejana u raju zagrljeni vole se i žive…Najplemenitijoj duši, koja je zemljom hodala, baki, Nani, Senki Borotić - piše u opisu slike koju je postavio Vladimir.

Boris Majorski i Dejana Neralić bili su zajedno na motoru tog 18. oktobra, kada su krenuli na izlet u etno selo kod Novog Sada. Do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. iz Krčedina svojim "mercedesom". Slobodan B. nije ustupio prvenstvo prolaza tinejdžerima koji su bili na motoru, usled čega je i došlo do saobraćajne nesreće, a vozač je osuđen na tri godine zatvora.

(Telegraf.rs)