Telegraf saznaje: Bivši muž poznate misice uhapšen zbog ubistva Skoleta Mlađeg

E. H.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Facebook

Jedan od osumnjičenih za ubistvo Skoleta Mlađeg je Vladimir Babić, koji je prema saznanjima Telegrafa, bivši muž misice i učesnice rijalitija Farma Sandre Obradović.

Kako je Telegraf ranije pisao, Sandra je pre četiri godine prijavila svog tadašnjeg supruga da ju je fizički zlostavljao, kao i da joj je nakon toga uzeo dete.

- Nikako sam, evo me u Urgentnom centru. Pretukao me je, nije prvi put. Prijavljen je, ima zabranu prilaska. Uzeo mi je dete na silu, pod nekim osnovima, ne znam kako. Sad, evo sad, pre pola sata - pričala je tada uplakana Sandra za Telegraf.rs

Ona je tada istakla da je zlostavljanje počelo dok je još bila u četvrtom mesecu trudnoće i tvrdi da je zbog batina mogla da izgubi bebu.

- Dok smo se zabavljali nije pokazivao znake nasilništva. Predstavio mi se kao dečko koji se bavi građevinom. Da sam znala kakav je, ne bih planirala zajednički život i napravila bebu sa njim - ispričala je Sandra u svojoj ispovesti medijima.

Ona je rekla da se tada nije plašila za svoj, već za život svog deteta.

- Samo se plašim za život svoje bebe, koja nije pored mene. Andrejev život pored oca je veoma rizičan. Verujem u našu državu i verujem da će mene i bebu zaštititi na pravi način, kako i nalaže naš zakon o porodici. Ovim putem želim da se obratim svim žrtvama nasilja da moju situaciju dožive kao alarmantnu, da uče iz mojih grešaka, da imaju hrabrosti da reaguju istog trenutka i prijave nasilje bez straha - govorila je manekenka.

Inače, Babić je ranije bio osuđen i na pet godina i tri meseca zatvora zbog šverca kokaina iz Holandije.

Uhapšen je u februaru 2016. godine sa skoro dva kilograma kokaina, na graničnom prelazu Horgoš, a vrednost droge je tada procenjena na 12 miliona dolara.

Podsetimo, Javno tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv petoro osumnjičenih i to: Nikole Živanovića, Miloša Krstića, Vladimira Babića, Alekse Dimitrova, kao i Aleksandra Nikolića (nije pronađen na adresi), zbog postojanja osnova sumnje da je ova organizovana kriminalna grupa u vremenskom periodu od 8.oktobra 2020. do 7. februara 2021. godine delovala sa ciljem da se iz bezobzirne osvete liši života sada pokojni Zoran Uskoković 29. januara 2021. godine.

Ovoj organizovanoj kriminalnoj grupi, čiji je organizator Nikola Živanović, a pripadnici Krstić, Babić, Dimitrov i Nikolić, stavlja se na teret da su izvršili krivično delo udruživanje radi vršenja krivičnih dela iz čl 346 KZ i krivično delo teško ubistvo čl 114 stav 1 i 5 KZ.

Na saslušanju kod javnog tužioca za organizovani kriminal osumnjičeni nisu želeli da iznose odbranu i iskoristili su svoje zakonsko pravo i branili se ćutanjem.

(Telegraf.rs)