Saslušana 2 svedoka u slučaju tinejdžera koji je brutalno pretukao oca s bebom nasred ulice u Beogradu

M. Č.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto-kolaž: Shutterstock, Mateja Beljan

Slučaj koji se pre mesec dana dogodio u centru Beograda u kojem je osumnjičeni L. T. (19) brutalno pretukao D. R. (36) koji je gurao bebu u kolicima, a pored koje je bila i majka, zgorzio je Srbiju pre mesec dana, a sada su, kako Telegraf saznaje, saslušana dva svedoka ovog užasa koji se dogodio nasred ulice.

Ostao je još jedan svedok.

Podsetimo, L. T. je, 19. jula ove godine, kolima "audi" izlazio sa parkinga i tada je došao u sukob sa D. R. koji je gurao kolica sa bebom, a pored njega išla supruga.

Nesrećni čovek uplašio se da će mu mladi vozač udariti kolica sa detetom, udario je rukom u zadnji deo automobila i obrati se vozaču da gleda kuda vozi.

Najverovatnije, besan zbog takvog poteza L.T. je izašao iz vozila i nakon kraće verbalne rasprave pesnicama počeo da udara Dragana. Kada se nesrećni čovek onesvestio i pao na pod nastavio je da ga, navodno, šutira.

Bahati vozač dao je gas i napustio mesto obračuna, ali se ubrzo vratio i predao policiji.

Svedok jezivog pebijanja D. R. bila je njegova supruga, ali i nekoliko prolaznika.

Prema rečima svedoka, vozač "audija" ostavio je muškarca u lokvi krvi i dao gas. Međutim, ubrzo se vratio i predao policiji. Tada je rekao da je i on napadnut i da ima povredu na licu.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Radojević je ima teške povrede glave i bio je u veštačkoj komi u Urgentnom centru u Beogradu.

(Telegraf.rs)