Ovo je Marjan koji se zakucao u drvo i umro na mestu: Detalji stravične nesreće kod Bele Palanke

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook

Marijan Mucić (25) iz Bele Palanke poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, kada se iz za sada nepoznatog razloga zakucao u drvo.

Do nesreće, podsetimo, došlo je juče ujutru oko 6.30 sati kada je vozač sleteo s puta, zakucao se u drvo. Od siline udarca mladić je ostao mrtav na licu mesta. Iako je prva vest bila da je Mucić bio kod devojke,  njena tetka Ivana Ramić je to demantovala i navela da je poginuli ipak bio sa svojim društvom, a ne sa njenom sestričinom.

- Marijan je te večeri bio sa društvom u Crvenoj Reci, a nesreća se dogodila kada se vraćao kući. Bio je sam u kolima. Ne znam šta je prouzrokovalo nesreću, ali znam da je automobil smrskan nakon nesreće - rekla je ona i dodala:

- Zakucao se u drvo i preminuo na licu mesta. Htela bi da dodam da moja sestričana poslednjih sedam dana nije bila u kontaktu sa Marijanom i da te večeri nisu bili zajedno. Takođe, dodala bi da je moja sestričina u veoma lošem psihičkom stanju.

Kako smo ranije pisali, ekipa Hitne pomoći samo je mogla da konstatuje smrt mladića.

- Od siline udarca mladić je od zadobijenih povreda preminuo, a njegovo telo ispod smrskane olupine morali su da izvuku vatrogasci spasioci. Njegovo telo odvezeno je na obdukciju na Institut za sudsku medicinu, koja će utvrditi kako je došlo do smrti - kaže naš izvor i dodaje:

- Istraga će utvrditi sve detalje nesreće sa smrtnim ishodom.

(Telegraf.rs/Kurir.rs)