Ovo je majka 3 dece koja je poginula u jezivoj nesreći kod Bačkog Petrovca: Suprug i ćerkice teško povređeni

Z. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook

Majka troje dece S.V. (38) je poginula dok su njen suprug i njihove tri ćerkice povređeni u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se juče oko podneva dogodila kod Bačkog Petrovca!

Policija je danas saopštila da je uhapsila državljanina Republike Hrvatske I. P. (37) koji se sumnjili da je vozeći "mercedes" izazvao saobraćajnu nesreću. Sumnja se da je "mercedes" prešao u suprotnu traku i na mostu preko kanala DTD naleteo na "fijat" u kome se nalazila porodica iz Novog Sada. Vozaču "mercedesa" je nakon nesreće izmereno 1,48 promila alkohola u krvi.

Na društvenim mrežama, podsetimo, pojavio se snimak, koji je navodno nastao malo pre tragedije, a na kome se vidi kako "mercedes" velikom brzinom pretiče automobile na lokalnom putu. Skupoceni automobil, kako su pisali pojedini mediji, pripada inače jednom poznatom biznismenu iz Bačkog Jarka.

Suprug nastradale žene i njihove tri ćerke posle udesa prebačeni su u Klinički centar Vojvodine. Jedna od povređenih devojčica puštena je iz Dečije bolnice u Novom Sadu na kućno lečenje dok se njene dve sestre i otac i dalje nalaze u bolnici.

(Telegraf.rs)