Dvoje dece vadili iz smrskanog automobila! Jeziva saobraćajka kod Bačkog Petrovca: Vatrogasci sekli vozila

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Tanjug

Teškaobraćajna nezgoda dogodila se na ulazu u Bački Petrovac iz pravca Novog Sada, a među povređenima su i deca koja su se nalazila na zadnjem sedištu automobila "fijat multipla".

Žena koja je bila na mestu vozača tog automobila teško je povređena, a vatrogasci su sekli vozilo kako bi izvukli putnike. Stepen povreda dece koja su bila na zadnjem sedištu zasad nije poznat.

Prema rečima portparola novosadske Hitne pomoći doktora Zorana Krulja, njihova ekipa izašla je na ispomoć Hitnoj pomoći i Bačkog Petrovca. Oni su zbrinuli muškarca (36) sa višestrukim politraumatskim povredama. On je, u svesnom stanju, prevezen na odeljenje hirurgije Urgentnog centra Kliničkog centra Vojvodine.

Zasad nisu poznate informacije o stnaju ostalih učesnika u udesu. Prema nezvaničnim informacijama, vozač i suvozač drugog automobila koji je učestvovao u udesu nisu zadobili teže povrede.

Kako se vidi na fotografiji sa lica mesta, prednja strana jednog automobila je smrskana, dok je drugi popuno uništen i delom je prešao ogradu mosta na kom se dogodio sudar.

Saobraćaj je i dalje obustavljen, a policija vrši uviđaj na licu mesta.

(Telegraf.rs/192)