Devojka (23) koja je poginula u nesreći u Brankovini je unuka čuvenog Belog, vlasnika kafane u Valjevu

Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Google Maps, Pixabay

K. P. (23) koja je sinoć sa prijateljicom J. P. (24) poginula u teškoj saobraćajnog nesreći u mestu Blizonja kod Valjeva je unuka vlasnika jedne kafane u Valjevu.

- Stradala K. P. je ćerka A. P, čiji otac, poznat po nadimku Beli, drži jedan mali restoran u Valjevu. Pored njega, vlasnik restorana ima još jednog sina I. P. Čuli smo za tragediju. Strašno - rekao je za informer.rs jedan Valjevac.

Teške telesne povrede je zadobio vozač V.K., D.Ž. (18) iz Valjeva i I.K. (22) iz sela Blizonje grad Valjevo. Svo troje je prevezeno na UC Beograd.

Ognjen Pejić je bio talentovani mladi rukometaš

Inače, na putu Valjevo-Šabac ranije su se dogodile još dve saobraćajke u kojima je poginulo šest petoro osoba, a među njima je i poznati rukometaš Ognjen Pejić.

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Draginja, 28 decembra 2021. život je izgubio mladi i talentovani rukometaš ORK Metalac, Ognjen Pejić (21). Pored njega stradali su vozač Nemanja Aćimović (20) iz Osečine i Irena Maksimović (20) iz Valjeva. Do tragedije je došlo kad je vozilo u kome su se nalazili Nemanja, Irena i Ognjen, prešlo na suprotnu stranu i direktno se sudarilo sa kamionom.

Ognjen Pejić Peja je bio jedan od najboljih rukometaša ORK Metalac. Sa 12 godina je počeo da se bavi rukometom u Omladinskoj školi Metalca, već sa 15 godina je igrao Inter-ligu a potom i Super "B" ligu.

Samo dva i po meseca ranije, u čeonom sudaru "škode" i "opela" 2. oktobra 2021. godine stradale su dve osobe, a lekari su se borili tada za život jednog teško povređenog muškarca.

Do čeonog sudara dva vozila došlo je ujjutros oko 4 časa, na delu puta sa tri kolovozne trake. Tada su se sudarili „škoda“ novosadskih tablica i „opel astra“ u kojoj su se nalazili poginuli Valjevci.

Od siline udara na licu mesta poginuli su M.Đ, koji je upravljao „opelom“, i njegova tašta M.A.iz Valjeva, dok je vozač drugog vozila prevezen u valjevsku bolnicu, gde su se borili za njegov život.

Pretpostavlja se da je vozač iz Valjeva idući iz pravca Koceljeve prešao iz svoje u treću traku i direktno se sudario sa Novosađaninom.

(Telegraf.rs/Informer)