Godinu dana zatvora i 3 godine zabrane prilaska ženi s kojom ima troje dece: Ovo je uradio bivši muž

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Milena Đorđević

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu optužni predlog protiv okrivljenog V. H. (28) zbog krivičnog dela nasilje u porodici, saopštilo je ovo tužilaštvo.

O njegovom hapšenju javnost je obaveštena 30. avgusta.

Okrivljeni se sumnjči da je 23. avgusta u porodičnom stanu na Novom Beogradu, svojoj bivšoj vanbračnoj partnerki, sa kojom ima troje maloletne dece, najpre rekao „ku**etino, **ši ku**c, je**m ti familiju, je l' ideš po parkovima sa drugim čovekom“. Kada je žena ušla u kupatilo okrivljeni je ušao za njom pa joj se obratio rečima „ku**etino, da si pokupila svoje stvari“, pa je gađao njenim stvarima koje su se nalazile u sobi, a potom je pesnicom udario u levi bubreg, pa nakon toga ženu pesnicom udario ponovo u levi bubreg. Ženu je potom 2-3 puta šutnuo nogom u desnu nogu i rekao joj "ubiću te ku**tino, staviću te u kolica, je**ću ti familiju i mrtve i žive“.

Posle toga je okrivljeni izašao iz stana, a zatim se vratio i ženi se obratio rečima "ku**etino da si se spakovala, da se gubiš, neću više da te vidim, ako te vidim ima da te ubijem“, pa je žena sutradan, zajedno sa troje maloletne dece, usled doživljenog straha po sopstveni život i bezbednost, otišla iz stana u kojem je živela sa okrivljenim.

Javni tužilac je predložio da sud okrivljenog oglasi krivim, da mu izrekne kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i meru bezbednosti, zabrane prilaženja i komunikacije sa bivšom ženom u trajanju od tri godine i da produži pritvor u kojem se okrivljeni nalazi.

(Telegraf.rs)