"Sine moj, kćeri mile, kako ću bez vas?": Majka sahranjuje svoje troje dece i muža, Novi Pazar u suzama

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Na groblju kod Petrove crkve okupili su se gotovo svi žitelji Raške, Novog Pazara kako bi ispratili svoje sugrađane koji su u subotu nastradali, a među njima i troje dece. U sudaru život je izgubio glava porodice pripadnik Vojske Srbije Danijel Lazović (33) njegovo troje dece, kao i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27) dok je majka dečice Mirjana Lazocić Bugarić (32) preživela.

Oni su nastradali u sudaru, kad je na njih naletelo vojno oklopno vozilo, a krenuli su da posete manastir Studenicu.

Majka nastradala dece među prvima je došla na groblje i nije krila koliko joj je teško u duši zbog velikog gubitka.

- Jaoj, deco moja. Jaoj, kako ću bez vas? Sine moj, kćeri mile… Zemljo uzmi me. Vodi me kod njih - jauče skrhana majka Mirjana na groblju kod Petrove crkve, a kamen puca od tuge koja se može osetiti u vazduhu.

Podsećamo, danas su u Novom Pazaru i Raški proglašeni dani žalosti zbog ove tragične nesreće koja se dogodila u subotu, kada je život izgubilo pet osoba, uključujući troje dece. U sudaru vozila Vojske Srbije i putničkog automobila poginuli su Danijel Lazović (33), njegova deca L. L. (10), L. L. (7) i M. L. (1), kao i Dijana Kutlačić (27) iz Novog Pazara i Raške.

Teške povrede zadobila je Mirjana Lazović (32), koja je preživela nesreću u kojoj su poginuli njen suprug, troje dece i prijateljica. Ona je otpuštena iz bolnice u Kraljevu na lični zahtev.

(Telegraf.rs/Alo)