Automobil neprepoznatljiv nakon udesa u kom je poginula žena: Jezive scene na mestu nesreće kod Čajetine

Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: B.I.

Na magistralnom putu u blizini Čajetine, kako smo već i pisali, došlo je do teške saobraćajne nesreće, u kojoj je, kako smo nezvanično saznali, jedna žena izgubila život, a prizori nakon udesa izgledaju jezivo.

U nesreći su učestvovali teretnjak (mikser), lokalne privatne firme, i putnički automobil koji je vozila žena, koja je u ovoj nesreći i nastradala.

Još uvek nemamo tačno potvrđenu informaciju kako je došlo do nesreće, a prema rečima očevidaca kamion se kretao iz pravca Zlatibora, dok je nesrećna žena upravljajući automobilom išla iz pravca Užica, pa šta je dovelo do njihovog sudara, niko nije mogao tačno da nam kaže.

Foto: B.I.

Saobraćaj se na ovoj deonici odvija u tri saobraćajne trake.

Ubrzo su na lice mesta stigle policijske ekipe, vatrogasci i Hitna pomoć. Na mestu nesreće nakon sudara ostale su samo jezive scene, tuga i bol, a iz gotovo smrskanog automobila na kolovoz su ispale stvari koje su se nalazile unutra.

- Automobil je neprepoznatljiv, skroz je smrskan, izgleda strašno - reči su prolaznika ovim delom magistralnog puta.

Kamion je posle sudara sa automobilom završio ispod obale na svojoj desnoj strani, pa po pretpostavci očevaca, verovatno je pokušavao da izbegne sudar i tako se otisnuo.

Saobraćaj na ovoj deonici odvijao se veoma usporeno, ali je međuvremenu normalizovan. Inače, gotovo da ne prođe ni jedan dan, a da na ovoj deonici ne dođe do saobraćajne nesreće.

(Telegraf.rs)