Otkriveno u kakvom je stanju majka mališana koji su stradali kod Raške: "Prizori su zaista potresni"

I. N.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Facebook/D.J.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić otkrio je, gostujući na TV Prva, da je M. L. supruga D. L. i majka troje mališana koji su juče poginuli u teškoj nesreći na putu Kraljevo-Raška, kada se njihov automobil sudario sa vojnim vozilom, i dalje u kritičnom stanju.

Dačić je, pričajući o tragediji koja se juče dogodila kod Ušća, a u kojoj je osim četiri člana porodice stradala još jedna žena, rekao da su slike sa mesta nesreće potresne.

"To je velika katastrofa, građani Srbije davno nisu videli teže slike. Kada sam prvi put video sliku, mislim svi u policiji smo odmah rekli da je nemoguće da je tu bilo ko preživeo", rekao je ministar Dačić.

On je potvrdio da je vozač vojnog vozila koje je učestvovalo u nesreći zadržan do 48 sati.

"Posledice su užasne, dodatni deo tragedije je taj što je nastradali otac bio pripadnik Vojske Srbije. Majka je jedina preživela, teško je povređena i u kritičnom je stanju", rekao je Dačić.

Podsetimo, ministar odbrane Bratislav Gašić uputio je danas telegram saučešća porodicama stradalih u stravičnoj nesreći.

Podsetimo, do nesreće došlo na putu Kraljevo-Raška, kada se automobil "ford focus" sudario sa vojnim vozilom PASARS.

Od težine povreda na licu mesta su stradali D. L. (33) i njegovo troje dece, L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) , kao i komšinica D. K..

(Telegraf.rs)