Otkriveno je koliko godina imaju žrtve nesreće kod Kraljeva: Poginula je i bebica od samo godinu dana

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: Mateja Beljan

Na putu između Kraljeva i Raške u mestu Bojanići, danas oko 13.20 časova dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su se sudarili vozilo Vojske Srbije i putnički automobil, i tom prilikom je poginulo pet osoba, a jedna teško povređena.

Smrtno su stradali vozač i putnici u putničkom automobilu, D. L. (33), L. L. (10), L. L. (7), M. L. (1) i D. K. (27), dok je M.L. (32) zadobila teške telesne povrede.

Borbeno vozilo Vojske Srbije "PASARS" danas, oko 13.10 časova, sudarilo se sa civilnim vozilom kod mesta Ušće na putu Kraljevo-Raška, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Ministarstvo odbrane je saopštilo da se borbeno vozilo Vojske Srbije kretalo u smeru ka Raški i da je bilo u koloni pod pratnjom vojne policije.

Na lice mesta izašli su nadležni organi koji će utvrditi sve okolnosti nastanka saobraćajne nezgode, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Kako je saopštio MUP, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, policija je u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Kraljevu zadržala vozača M. V. (54) koji je upravljao vozilom Vojske Srbije.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu na dalje postupanje.

(Telegraf.rs)