Život se nastavlja za sve sem nas koji smo za njih živeli: Vladimir Majorski u jednom danu izgubio njih dvoje

J. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto: Telegraf.rs, Facebook/Vladimir Majorski

Vladimir Majorski, otac tragično stradalog Borisa (18) koji je 18. oktobra 2022. godine poginuo u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Beške objavio je potresan status. Sa njim je na motoru bila i negova devojka Dejana.

Iako je od tragedije prošlo više od dve godine, rane na očevom srcu ne zarastaju.

"Tog 18.oktobra utihnuli su najlepša dva osmeha na ovoj planeti. Tako srećni i zaljubljeni planirali su da im sreća bude zvezda vodilja kroz ovaj trnoviti ovozemaljski svet. Sve je u jednom oktobarskom predvečerju utihnulo, ugasili su se osmesi dve mladosti željni života. Dani prolaze, život se nastavlja za sve sem nas koji smo za njih živeli. Mi ćemo ostatak života provesti u prošlosti čuvajući tako ta predivna dva osmeha negde duboko u sebi i nastaviti da koračamo kroz trnje života koji nam je preostao. Ostaje nam samo nada da će doći dan kada ćemo biti ponovo zajedno ali ovaj put u večnosti, gde smrt ne postoji, gde vlada ljubav i sreća i gde nas niko i nikada neće razdvojiti. Za taj trenutak živimo, sa verom, kada bude volja Božija umiremo", napisao je Vladimir Majorski iznad fotografije Dejane i Borisa", napisao je u svojoj potresnoj objavi Vladimir Majorski.

Boris Majorski i Dejana Neralić bili su zajedno na motoru tog 18. oktobra, kada su krenuli na izlet u etno selo kod Novog Sada. Do nesreće je došlo kada ih je pokosio Slobodan B. iz Krčedina svojim "mercedesom".

Slobodan B. nije ustupio prvenstvo prolaza tinejdžerima koji su bili na motoru, usled čega je i došlo do saobraćajne nesreće, a vozač je osuđen na tri godine zatvora.

Vladimir je u Udruženju roditelja dece stradale u saobraćaju i bori se da vozači koji su odgovorni za saobraćajne nesreće budu adekvatno kažnjeni.

Vozač Slobodan B. je u pritvoru proveo mesec dana, nakon čega je pušten da se brani sa slobode. On i dalje vozi, a na prethodna suđenja je dolazio upravo automobilom.

(Telegraf.rs)