Poslednji snimak tragično nastradalog Novopazarca: Snimio se sa auto-puta neposredno pred nesreću

N. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: sandzakdanas.rs

Novopazarac Almir A. i njegova saputnica tragično su poginuli u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u blizini Inđije. Automobil, kojim je upravljao Almir A., sleteo je s puta pod još nerazjašnjenim okolnostima, ostavljajući za sobom potpuno uništeno vozilo.

Redakcija Sandžak Danas došla je u posed video snimka koji je Almir A. objavio neposredno pre nesreće kao priču na WhatsApp-u. Na snimku se najpre vidi kako putuje auto-putem, a zatim sedi u jednom kafiću u Novom Sadu. Samo nekoliko sati kasnije, njegov život i život njegove saputnice ugašeni su u strašnoj saobraćajnoj nesreći.

Policija je odmah izašla na lice mesta, a saobraćaj je bio obustavljen dok su vatrogasci pokušavali izvući tela iz smrskanog automobila. Istraga je u toku, a dodatni detalji o nesreći se očekuju u narednim danima.

Almir A., osim što je bio poznat kao preduzetnik u Ulcinju, gde je držao popularnu plažu "Pearl beach" u naselju Štoj, bio je i prisutan na relaciji Novi Pazar–Švajcarska–Ulcinj, gde je uvek održavao kontakt sa svojim ljudima i prijateljima.

Dijaspora iz Švajcarske takođe masovno objavljuje njegove fotografije, naglašavajući koliko je bio voljen i poštovan. Njegov iznenadni odlazak ostavio je prazninu koja se teško može ispuniti.

(Telegraf.rs/Sandžak danas)