Ovo je poznati gazda najpopularnije plaže u Crnoj Gori, poginuo sa devojkom kod Novog Sada: "Svi su ga voleli"

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.
Foto: sandzakdanas.rs

Tužna vest o smrti Almira Aljovića, Novopazarca koji je tragično stradao u saobraćajnoj nesreći kod Novog Sada, potresla je njegove prijatelje, porodicu i celu zajednicu. Almir je bio poznat i cenjen među Novopazarcima, Ulcinjanima, kao i među našom dijasporom u Švajcarskoj, gde je godinama živeo i radio.

Društvene mreže preplavljene su oproštajnim porukama, fotografijama i izražavanjima saučešća. Njegovi prijatelji, poznanici i svi koji su ga poznavali opraštaju se od njega s emotivnim rečima, objavljujući njegove slike, sećajući se njegovog osmeha, dobrote i velikodušnosti.

Posebno je dirljiva poruka koja se širi društvenim mrežama uz njegovu fotografiju:

„Allah da ti podari lijepi džennet, drug moj“ – poruka koja simbolizuje tugu i bol zbog gubitka jednog dragog čoveka.

Almir A., osim što je bio poznat kao preduzetnik u Ulcinju, gdje je držao popularnu plažu „Pearl beach“ u naselju Štoj, bio je i prisutan na relaciji Novi Pazar–Švajcarska–Ulcinj, gde je uvek održavao kontakt sa svojim ljudima i prijateljima.

Dijaspora iz Švicarske takođe masovno objavljuje njegove fotografije, naglašavajući koliko je bio voljen i poštovan. Njegov iznenadni odlazak ostavio je prazninu koja se teško može ispuniti.

(Teleghraf.rs/Sandzakdanas.rs)