Krvnički tukao oca koji je gurao kolica sa bebom: Čovek se borio za život, evo u kakvom je stanju danas

Vreme čitanja: oko 2 min.
Foto-kolaž: Shutterstock, Mateja Beljan

Beograđanin Dragan Radojević (36), otac koji je gurao bebu u kolicima kada je napadnut i pretučen u Beogradu pušten je na kućno lečenje, a kako "Telegraf.rs saznaje, veštačenje je pokazalo da je zadobio čak tri teške povrede. Uprkos svemu ovome po nalogu suda osumnjičeni Lazar Timotijević (19) nalazi se na slobodi.

Prema našem Krivičnom zakonu preti mu pet godina robije.

- Očekujem da će uskoro biti podignut optužni predlog protiv osumnjičenog za nasilničko ponašanje i zadavanje teških telesnih povreda. Verujem da će kazna biti takva da se jasno pošalje poruka javnosti da nasilničko ponašanje nije društveno prihvatljivo. Saslušani su i okrivljeni i oštećeni u krivičnom postupku.Kao svedok je ispitana i supruga oštećenog i još jedan svedok u postupku. Obavljeno je medicinsko veštačenje, međutim mi ga od tužilaštva još uvek nismo dobili. Ovih dana očekujemo da nam stigne.Dragan je bolje, oporavlja se. Polako se vraća normalnom životu. I dalje su ostale neke posledice zbog kojih mora povremeno da se javlja na kontrole, ali oporavak napreduje - kaže za "Telegraf.rs" Jovan Vukčević, advokat pretučenog Dragana.

Nema čoveka u Srbiji koji nije video snimak jezivog prebijanja muškarca naočigled bebe i supruge.

Kako je "Telegraf.rs" pisao, Timotijević je, 19. jula ove godine, kolima "audi" izlazio sa parkinga i tada je došao u sukob sa Draganom koji je gurao kolica sa bebom, a pored njega išla supruga.

Nesrećni čovek uplašio se da će mu mladi vozač udariti kolica sa detetom, udario je rukom u zadnji deo automobila i obrati se vozaču da gleda kuda vozi.

Najverovatnije, besan zbog takvog poteza Timotijević je izašao iz vozila i nakon kraće verbalne rasprave pesnicama počeo da udara Dragana. Kada se nesrećni čovek onesvestio i pao na pod nastavio je da ga, navodno, šutira.

Bahati vozač dao je gas i napustio mesto obračuna, ali se ubrzo vratio i predao policiji.

Svedok jezivog pebijanja Dragana R. bila je njegova supruga, ali i nekoliko prolaznika.

Prema rečima svedoka, vozač "audija" ostavio je muškarca u lokvi krvi i dao gas. Međutim, ubrzo se vratio i predao policiji. Tada je rekao da je i on napadnut i da ima povredu na licu.

Istragu vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Radojević ima teške povrede glave i bio je u veštačkoj komi u Urgentnom centru u Beogradu.

(Telegraf.rs)