Gorštak sa Golije bio dobio zabranu prilaska Kristini: Evo šta se dogodilo posle toga

N. S.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristina Salković na društvenim mrežama optužila je svog bivšeg partnera sa kojim ima dete, gorštaka sa Golije, Daneta Bijorca i njegovu majku, da su je maltretirali, trovali, zlostavljali, psihički maltretirali, a kako smo nezvanično saznali, ona ga je prijavila policiji 2022. godine!

Kako nezvanično saznajemo, policija je odmah tada, pre dakle 2 godine, postupila protiv njega i izrekla meru zabrane prilaska. Kristina je tada napustila vanbračnu zajednicu i državu Srbiju i od tada se nije vraćala.

Kako saznajemo, prijava je odbačena!

Podsetimo, Kristina je pobegla od kuće i iz Sarajeva došla na Goliju gde je sa Danetom na planini živela nekoliko godina i dobila dete sa njim.

Potom su krenule stravične optužbe među kojima i ona da je "zaradila" neizlečivo oboljenje creva.

"Terali su me da se snimam medije da bi dobijala donaciju za lečenje, a onda su sav taj novac trošili na sebe. Njegova majka me je maltretirala i otrovala", rekla je ona.

Kristina je završila u bolnici, a samo dan nakon napuštanja zdravstvene ustanove Telegraf.rs razgovarao je sa njenom majkom Jasnom Salković Bajrić koja je ispričala da je po dolasku iz Sarajeva u posetu, ćerku zatekla u katastrofalnom stanju te da je podsećala na mrtvaca.

Mi smo, u poseti selu u kom živi gorštak sa Golije, saznali da je njegova familija vredna i radna, kao i da su se, prema rečima komšija, i o detetu i o njoj brinuli najbolje što su mogli.

Inače, povodom svega se oglasio i Danetov rođak za Blic koji je rekao da Kristinine tvrdnje nisu tačne i da on nikada nije prijavio Kristinu. Dane je potom za Telegraf.rs rekao da je sve nameštaljka Kristine i njene majke kako bi odvela dete za Sarajevo.

(Telegraf.rs)