"Radiša, sad ti nije smešno, žena ti ima novog dečka, a ti dete s ljubavnicom": Majka ubijenih Panića u očaju

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"A ti Uroše ćeš da platiš čim budeš otišao tamo gde treba. Tek ćeš da osetiš prave čari zatvora. U pritvoru ti je lepo, imaš kupatilo"

Foto: Facebook, Telegraf

Zorica Panić, majka Kristine i Milana koje je ubio optuženi Uroš Blažić u masakru kod Mladenovca stala je za govornicu i u besu rekla Urošu da "će pravi čari tek da oseti" i navela da su Blažići bili daleko od skladen porodice

"Sva ova deca nisu imala mrlju. Urošu je juče sve vreme bilo smešno, danas nije jer sluša šta je uradio. Što njegova porodica nije došla ovde da trpi, da se trese, da guta lekove? Zašto oni nisu izloženi stresu? Jesmo mi nekog ubili? Biljana Blažić nije uhapšena. Evo Radiši da kažem, žena ti je našla drugog dečka. A ti Uroše ćeš da platiš čim budeš otišao tamo gde treba. Tek ćeš da osetiš prave čari zatvora. U pritvoru ti je lepo, imaš kupatilo. A da, Radiša ima vanbračnog sina, toliko su skladna porodica. Biljana Blažić ima prijavu da je tukla Radiša, tvoju ljubavnicu u Grockoj gde imaš ljubavnicu i vanbračno dete. A Radiša je jednom davio mog svekra ceo dan, jeli su moje prase, dabogda im preselo", rekla je.

U naletu besa je dodala:

"Toliko o skladnoj porodici, mamu ti j*bem. Možda mi je stao mozak, možda mora da dođem sebi...  Ubili su mi sve, ovo je rijaliti, nije život. Dosta mi je poigravanja! Ova trudnica čas je trudna čas nije. Ne znam koliko će me ova snaga držati. Moram zbog moje dece. Ne treba da imaju ljudska prava. Stavite se na naše mesto. Dokle više!", zavapila je.

Uroš i njegov otac Radiša Blažić, optužen zbog nelegalne nabavke i držanja velike količine oružja, svoju odbranu izneli su na jučerašnjem suđenju koje je iz bezbedonosnih razloga prebačeni u Specijalni sud.

Suđenje možete pratiti na blogu UŽIVO.

(Telegraf.rs)