Trešten pijan seo na moped, bežao policiji, pa pravio haos u stanici u Knjaževcu: Naduvao skoro 3 promila

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.

On je upravljajući mopedom odbio da se zaustavi na znak policije, a nakon što ga je saobraćajna patrola sustigla utvrđeno je da mrtav pijan upravlja neregistrovanim mopedom, bez zaštitne kacige i vozačke dozvole

Foto-ilustracija: Marko Jovanović, Pixabay

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Knjaževcu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Zaječaru, Odeljenja u Knjaževcu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesetdevetogodišnjeg muškarca iz ovog mesta zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

On se sumnjiči da je juče, nakon što je zadržan u službenim prostorijama, šutirao vrata i oštetio ih. Prethodno, tridesetdevetogodišnji muškarac je upravljajući mopedom odbio da se zaustavi na znak policije, a nakon što ga je saobraćajna patrola sustigla utvrđeno je da upravlja neregistrovanim mopedom, sa skoro 3 promila, tačnije 2,81 promil alkohola u organizmu, bez zaštitne kacige i vozačke dozvole.

Vozaču mopeda je određeno zadržavanje i protiv njega će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Apelujemo na vozače mopeda i motocikala da ne voze pod dejstvom alkohola, da poštuju ograničenje brzine i nose zaštitnu kacigu, kao i na sve druge učesnike u saobraćaju da poštuju propise u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

(Telegraf.rs)

Teme