Ovo su sestre koje su bile u autu smrti kod Žablja: Jedna poginula, druga kritično, porodica zavijena u crno

J. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Jedan od očevidaca nesreće rekao je da je sudar izazvala treća osoba usled čije vožnje su se dva automobila koja su se našla na tom putu u tom momentu, direktno sudarila

Foto: Društvene mreže

Devojka K.F. poginula je juče u teškoj saobraćajnoj nesreći na putu Žabalj - Čurug, a njena sestra I. F. (21) zadobila je teške povrede u sudaru sa drugim automobilom u kom su bile još dve žene sa maloletnom decom.

Naime, porodica devojaka zavijena je u crno, međutim, druga ćerka posle nesreće prevezena je u Urgentni centar KCV, a rodbina još uvek nestrpljivo čeka informacije o njenom stanju.

- Njih dve su bile mnogo vezane, svuda su išle zajedno... Velika tragedija je zadesila ovu porodicu.

Foto: Društvene mreže

Podsećanja radi, jedan od očevidaca nesreće rekao je da je sudar izazvala treća osoba usled čije vožnje su se dva automobila koja su se našla na tom putu u tom momentu, direktno sudarila. Nažalost, devojka za volanom je poginula na licu mesta, a delovi automobila bili su rasuti svuda po putu.

Jedan od mladića koji je prolazio ovom deonicom u trenutku sudara, ispričao je za Kurir da je odmah zaustavio svoje vozilo i prišao sudarenim automobilim kako bi pomogao povređenima.

- Prišao sam prvo jednim kolima i video da devojka ne daje znake života, njena saputnica je bila u teškom ali stabilnom stanju, tada sam otišao odmah do drugog vozila i krenuo baku da izvlačim kroz prozor, u tom trenutku sam čuo glas žene pored koja je rekla "imam tri ćerke pozadi, izbavi prvo njih". Suze su mi krenule niz obraze i lomio sam i prozor i vrata kako bih došao do njih - ispričao je ranije za Kurir ovaj mladić koji je herojski postupio.

(Telegraf.rs/Kurir)