Oglasilo se tužilaštvo povodom urušavanja plafona u tržnom centru na Galenici: Izuzeti snimci sa kamera

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Po nalogu javnog tužioca, a u cilju utvrđivanja da li je do predmetnog događaja došlo usled radnji nekog lica, policijski službenici će obaviti razgovor sa očevicima, kao i sa radnicima koji su bili zaduženi za održavanje objekta

Foto: Privatna arhiva

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu oglasilo se nakon što je u Tržnom centru "BN Bos" na Galenici pao krov.

Kako se navodi u saopštenju tužilaštva, javni tužilac je izvršio uviđaj na mestu događaja zajedno sa policijskim službenicima PS Zemun i pripadnicima UKP Odeljenja za uviđaje, kao i Građevinskom inspekcijom.

- Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju, došlo je do urušavanja dela plafona sa prvog sprata navedenog tržnog centra. Po nalogu javnog tužioca izuzeti su video snimci, a jedna osoba je upućena u zdravstvenu ustanovu kako bi se utvrdilo da li je zadobila telesne povrede - navode iz tužilaštva.

Takođe, po nalogu javnog tužioca, a u cilju utvrđivanja da li je do predmetnog događaja došlo usled radnji nekog lica, policijski službenici će obaviti razgovor sa očevicima, kao i sa radnicima koji su bili zaduženi za održavanje objekta, pa će nakon prikupljenih obaveštenja javni tužilac doneti odluku na osnovu zakona i preduzeti sve radnje iz svoje nadležnosti.

(Telegraf.rs)