Evo šta piše na bilbordu na kom se vijori slika Fatona Hajrizija kod granice: "Dve ruke i glava..."

A. R.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako su ranije preneli albanski mediji, dve maskirane osobe postavile su ovaj transparent u cilju veličanja lika i dela ubijenog Albanca

Veliki poster Albanca Fatona Hajrizija, koji je ubijen u Loznici jer je prethodno upucao mladog policajca Nikolu Krsmanovića, postavljen je na mostu kod graničnog prelaza sa Srbijom u Merdaru.

"Dve ruke i glava za otadbžinu", stoji na posteru koji je osvanuo na graničnom prelazu.

Kako su ranije preneli albanski mediji, dve maskirane osobe postavile su ovaj transparent u cilju veličanja lika i dela likvidiranog Albanca.

Podsetimo, policajac Nikola Krsmanović je ubijen u sredu uveče, a njegov kolega Vjekoslav Ilić teško ranjen kada su, tokom rutinske kontrole, zaustavili vozilo tutinskih registarskih tablica.

U vozilu je bio Faton Hajrizi , čovek koji je imao debeli dosije, čak 9 puta bežao iz zatvora. Na pitanje šta ima u torbici, otvorio je vatru. Nikola je pogođen u grudi, preminuo je.

Usledila je potraga za Hajrizijem, koji je ubrzo likvidiran. Otkriven je uz pomoć dojave meštanina koji ga je prepoznao sa objavljene slike.

Nikola je bio omiljeni momak u kraju, juče je sahranjen u rodnom mestu pored Loznice, a sahrani je prisustvovao Ivica Dačić, ali i mnogobrojne kolege, prijatelji i neutešna rodbina.

(Telegraf.rs)