Crna sreda na srpskim putevima: U saobraćajnim nesrećama dvojica tinejdžera poginula, jedna povređena

E. H.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Dva mladića starosti 18-godina poginuli su danas u saobraćajnim nesrećama, dok je devojka (17) povređena

Foto: RINA

Dva tinejdžera su poginula, a jedna je povređena u dve saobraćajne nesreće koje su se danas dogodile na srpskim putevima.

Tokom noći je došlo do nesreće na putu Sombor - Čonoplja u kojoj je poginuo 18-godišnji mladić.

On se u trenutku udesa nalazio na mestu suvozača i preminuo je na licu mesta, dok je vozač automobila zadobio teške povrede.

Prizor na licu mesta bio je jeziv, a o tome koliko je stravična bila nesreća svedoči i samo vozilo, koje nakon udarca izgleda neprepoznatljivo.

Od karoserije automobila ostalo je svega nekoliko iskrivljenih delova. Automobil je potpuno "zgužvan" od siline udarca. Vozilo je takođe ostalo i bez točkova.

Zasad nije poznato kako je došlo do nesreće.

Foto: Telegraf.rs/Nikola Bilić

Tinejdžer, koji je takođe imao 18 godina, poginuo je oko 14.15 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod mesta Pakovraće, kada je udario u divlju svinju, a potom u autobus koji se kretao iz suprotnog smera.

Devojka (17), koja je bila na mestu suvozača, je povređena i prevezena u čačansku bolnicu.

Povređena tinejdžerka prevezena je u Opštu bolnicu u Čačku, gde je primljena na Urgentno odeljenje i u stabilnom je stanju.

Prema fotografijama sa lica mesta i rečima očevidaca, "reno" u kom su se nalazili je potpuno smrskan, a od njegovog kompletnog prednjeg dela nije ostalo ništa.

(Telegraf.rs)