Uznemirujuć snimak tuče u kojoj je bokser mladiću smrskao lobanju: Zaleteo se na muškarce, udarao ih u glavu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bokser je u Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu

Foto: Facebook/P.M.

Bokser Petar M. osumnjičen je da je ispred jednog beogradskog splava napao M. V., pri čemu mu je naneo teške telesne povrede, a mladiću S. V. naneo je lake telesne povrede. Sigurnosne kamere splava zabeležile su momenat u kom bokser prilazi mladićima i započinje tuču.

Kako se vidi na snimku sa nadzorne kamere, tri mladića stajala su na mostiću kada se Petar M. zaleteo ka njima i dva puta pesnicom u glavu udario jednog od njih nakon kraće rasprave. Potom je nasrnuo na drugog, koji je pokušao da ih radvoji, pri čemu ga je oborio na pod i pao preko njega.

Treći muškarac koji se nalazio na mostiću sve vreme je pokušavao da razdvoji boksera od ostala dva mladića, ali je Petar protrčao pored njega i nastavio da tuče mladića kog je prvog napao. Svaki put kada bi se mladić oslobodio, bokser bi otišao za njim i nastavio pesnicama da ga udara u glavu.

Podsetimo, Petru M. se na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju i izvršenje krivičnog dela laka telesna povreda.

Podsetimo, bokser je prethodno u Višem javnom tužilaštvu odlučio da se brani ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

(Telegraf.rs)