Miloševa supruga ima dva apela za ljude u Srbiji: Ako ste u mogućnosti, pomozite porodicama nestalih u Dunavu

Vreme čitanja: oko 1 min.

I dalje se kao nestali vode - Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36)

Foto: Milena Đorđević

Supruga nestalog Miloša Markovića (37) iz Beograda uputila je dva apela preko društvenih mreža ljudima u Srbiji pozivajući da se jave svi oni koji su dronovima snimili mesto potrage, ali i oni koji imaju dobre sonare.

"Da li ljudi koji su puštali dronove juče od Pančevca do Pančeva imaju snimke da prosledimo ljudima koji su kući da pregledaju? Šerujte da nađemo ljude to su bili dobrovoljci ne poznajemo ih. Takođe dronovi su i danas dobrodošli", napisala je Šofija.

Porodice trojice nestalih drugova već tri dana pretražuju Dunav od Pančevačkog mosta do Pančeva. Međutim, rezultata još nema.

I dalje se kao nestali vode - Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36).

I danas je u potragu bila uključena Jedinica za bezbednost na rekama i pripadnici Žandarmerije.

"Nema novosti za sada, i dalje ih tražimo, ali još uvek ništa... Ima dosta čamaca na reci koji nam pomažu, tu su i pripadnici Jedinice za bezbednost na rekama, Žandarmerija, građani koji šetaju obalom. Ovim putem šaljemo apel i molimo sve kajakše koji mogu da nam pomognu da dođu na reku. Jedino oni mogu da priđu blizu obali i nepristupačnim delovima. Takođe molimo i sve ljude dobre volje da se priključe u potragu. Jedino što smo za sada našli je Manetov ranac, dokumenta", rekao je Dušan brat nestalog Miloša Markovića (37).

Inače, za naš portal je o nesreći pričao Renato Grbić, a OVDE možete pročitati šta je rekao.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

(Telegraf.rs)