Beli baloni odleteli u nebo iz centra Leskovca: Prijatelji poslali poslednji pozdrav poginuloj Jovani (18)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Među njima je bilo i nekoliko ljubičastih sa ispisanim Jovaninim imenom, a nošen je i veliki transparent, takođe sa njenim imenom i prezimenom, godinom ređenja i smrti, kao i belim anđelima sa strane

Foto: Jugmedia

Jovana Janković (18), učenica četvrte godine Ekonomske škole, koja je 5.januara poginula u saobraćajnoj nesreći, postala je danas anđeo, rekli su Jugmedii njene drugarice i drugovi koji su sa trga u centru Leskovca pustili stotinak belih balona ka nebu.

Među njima je bilo i nekoliko ljubičastih sa ispisanim Jovaninim imenom, a nošen je i veliki transparent, takođe sa njenim imenom i prezimenom, godinom ređenja i smrti, kao i belim anđelima sa strane.

foto: Jugmedia.rs

„Bili su i učenici drugih škola jer su hteli da podrže naš poslednji simboličan oproštaj s Jovanom. Svi smo plakali“, priča za Jugmediu njena drugarica.

Ni pet dana posle pogibije mlade devojke, nema zvaničnih oglašavanja od strane Višeg tužilaštva i policije o tome kako je došlo do nesreće, pa se još uvek nagađa.

Izvesno je da su snovi jedne tek sazrele tinejdžerke prekinuti u deliću sekunde na starom putu Leskovac-Grdelica, kada se vraćala kući u Veliku Grabovnicu sa društvom iz leskovačkog noćnog kluba.

Za volanom BMW-a bio je Predrag Nikolić (24), sin vlasnika tamošnje ciglane. On i još dva druga su zadobili teške povrede.

Video: Roditelji stradale dece traže veće kazne za ubice na drumovima: Protest Pravda za Nikolinu

(Telegraf.rs)