Dok niko nije znao da je Jovan izboden u kolima, nepoznati ljudi pitali za njega u bolnici: Misterija ubistva

Policija sada traži listinga i pregleda bazne stanice mobilnih telefona, a detaljno se pretražuju i njive o obala Dunava u blizini mesta zločina

Foto: Nikola Bilić

Novosadska policija posle ubistva vlasnika menjačnice u Veterniku, traga za dvojicom muškaraca za koje se osnovano sumnja da bi mogli biti povezani sa ovim zločinom, saznajemo iz izvora bliskog istrazi.

Prema rečima našeg sagovornika, na dan kada je Janićijević pretučen na smrt, u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine došla su dvojica za sada nepoznatih muškaraca da se raspisuju o njegovom stanju.

Policija sumnja da bi oni mogli imati veze sa ubistvom pa se sada pregledaju snimci sa sigurnosnim kamera ove ustanove na kojima se vide njih dvojica. Policija za njima intenzivno traga.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, Jovan je prvo tuče, pa nožem uboden nekoliko puta u grudni koš.

Podsetimo, trapavi ubica ostavio je mnoge tragove što policiji puno olakšava posao. Pronađeni su dnk tragovi, a na snimcima sa kamere obližnje kuće vidi se tačan momenat ubistva.

Policija sada traži listinga i pregleda bazne stanice mobilnih telefona, a detaljno se pretražuju i njive o obala Dunava u blizini mesta zločina.

Pokojni Jovan Janićijević biće sahranjen na Svetog Savu 27. januara na gradskom groblju u Novom Sadu. Juče je na njegovoj menjačnici na Detelinari osvanula umrlica. Janićijević nije imao krivični dosije niti je ikada imao veze sa kriminalnim miljeom, pa motiv za sada ostaje nepoznato, ali se ne isključuje mogućnost pljačke koja je krenula po zlu.

(Telegraf.rs)