"Ubio sam sina, ispred kapije je": Otac sam pozvao policiju nakon stravičnog zločina u Paraćinu

Otac je ubrzo nakon ubistva lično pozvao telefonom policiju i rekao da je ispred kapije porodične kuće u Lešju ubio svog sina

Foto-ilustracija: Shutterstock, Milena Đorđević, Nikola Tomić

U selu Lešje kod Paraćina danas se dogodila porodična tragedija kada je otac (55) nožem izbo sina (26) u dvorištu porodične kuće, a prema najnovijim informacijama, on je sam pozvao policiju i rekao šta je učinio.

Žrtva A. B. imala je 26 godina, a otac Ž. B., koji je sina ubio najverovatnije nekim oštrim predmetom, star je 55 godina. Otac je ubrzo nakon ubistva lično pozvao telefonom policiju i rekao da je ispred kapije porodične kuće u Lešju ubio svog sina. Paraćinska policija odmah je izašla na lice mesta i osumnjičenog za ubistvo je uhapsila.

Šta su motivi za ovu tragediju još nije poznato, ali prema nezvaničnim saznanjima Kanala M, ova porodica je od ranije poznata policiji zbog više prijava zbog porodičnog nasilja.

Uviđaj lica mesta vrše pripadnici PS Paraćin i PU Jagodina, u prisustvu tužioca Višeg javnog tužilaštva u Jagodini, kako bi ustanovili sve okolnosti pod kojima je došlo do ove tragedije.

Video: Kuća u Subotici u kojoj se desilo svirepo ubistvo: Otac izbo sina na smrt, pa isprebijao suprugu

(Telegraf.rs/RTV Kanal M)