Strahinja sa Voždovca uhvaćen sa 8,5 kilograma droge: "Pao" na delu u dilerskom šteku, a na saslušanju zanemeo

Strahinja M. je do 5. maja bio u bekstvu, kada je uhapšen od strane pripadnika Odeljenja za borbu protiv droga Uprave kriminalističke policije u Beogradu

Printscreen/MUP.RS

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Strahinja M. (24) zbog sumnje da je 28. marta 2022. u stanu na Voždovcu, u kojem je neprijavljeno boravio, neovlašćeno radi dalje prodaje držao više od 8.5 kilograma opojne droge kanabis.

Na saslušanju se branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je podnelo predlog da mu se odredi pritvor, što je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu usvojio i odredio mu pritvor do 30 dana. Strahinja M. se tereti za krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Prilikom pretresa pomenutog stana pripadnici Odeljenja za borbu protiv droga pronašli su 8.521,85 kilograma kanabisa i četiri vagice za precizno merenje sa tragovima opojne droge.

Strahinja M. je do 5. maja bio u bekstvu, kada je uhapšen od strane pripadnika Odeljenja za borbu protiv droga Uprave kriminalističke policije u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Video: Uhapšen Nigerijac sa kilogramom heroina u rancu: MUP zaustavio dilera u Beogradu

(Telegraf.rs)