Šariću zaplenjen luksuzni "mercedes": Završen pretres jedne kuće, ostale još 3 na Dedinju

Šarić je navodno sve poslove obavljao sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska, i skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Darko Šarić uhapšen je danas u akciji Evropola i Jurodžasta zbog sumnje da je organizovao ubistva na teritoriji Srbije i Crne Gore.

Iz vile Darka Šarića odvezen je skupoceni crni džip marke "mercedes G400" i odvezen je u prostorije SBPOK-a. Ubrzo nakon toga iz Šarićeve vile policija je u kutijama iznela i dokaze iz Šarićeve vile, a među njima su i kompjuteri.

Nešto ranije iz dvorišta SBPOK-a izašao je veliki broj marica. Za sada nije poznato da li je u nekoj od njih odvezen ranije uhapšen Darko Šarić.

U velikoj policijskoj akciji u Beogradu uhapšeni su i Danilo Odović, pripadnik Šarićevog obezbeđenja, kao i Duško Mirković.

Pored njih do sada je uhapšeno još 30 osoba, preneo je Kurir.

Pao je i Šarićev advokat Dejan Lazarević, kao i dva policajca.

Video: Pretres vile Darka Šarića: SAJ i inspektori blokirali ulicu kod Dvora

Šarić je navodno sve poslove obavljao sa pet telefona, od čega su dva bila satelitska, i skaj aplikacije, i to još u vreme dok je bio u pritvoru.

Pljevljak se, prema nezvaničnim saznanjima, dovodi u vezu sa organizacijom ubistva pripadnika škaljarskog klana Alena Kožara i Damira Hadžića na Krfu.

Podsetimo, kuću Darka Šarića na Dedinju danas su pretresli pripadnici MUP-a, a kako Telegraf.rs saznaje, iz te kuće za sada ništa nisu odneli, a, prema našim informacijama, sledi pretres još tri njegove kuće koje se nalaze u sklopu istog kompleksa.

Video: Zbog čega je sve uhapšen Darko Šarić?

(Telegraf.rs)