Sahranjene sestrice iz Obrenovca, stradale od strujnog udara: Dva bela kovčega i teške suze

Obdukcija devojčica pokazala je da je njihova smrt nastupila usled strujnog udara, ali nalaz još nije dostavljen nadležnom tužilaštvu u Obrenovcu koji vodi istragu

Foto-kolaž: Shutterstock

Rođene sestre stare 7 i 5 godina iz Obrenovca poginule od strujnog udara, sahranjene su danas na Novom obrenovačkom groblju. One su na večni počinak ispraćene u belim kovčezima uz jauke i teške suze majke.

Podsetimo, devojčice su stradale od strujnog udara u subotu, dok su bile u iznajmljenom stanu same sa mlađom sestrom, dok je njihova majka Marija bila na poslu, prenose Novosti.rs.

Obdukcija devojčica pokazala je da je njihova smrt nastupila usled strujnog udara, ali nalaz još nije dostavljen nadležnom tužilaštvu u Obrenovcu koji vodi istragu.

Majka devojčica nalazi se na slobodi i sa najmlađom ćerkicom je zasad zbrinuta u porodici svojih kumova. Ona je u jako lošem psihofizičkom stanju zbog svega što se dogodilo.

Da li će protiv nje eventualno biti podneta neka krivična prijava, ostaje da se sačekaju brojna veštačenja, saslušanja svedoka, nakon čega će tužilaštvo doneti odluku da li će majka biti procesuirana.

Nezvanično, protiv nje će biti podneta krivična prijava za zapostavljanje porodice.

Video: Majka poginulog dečaka: Ja ne mogu da budem zadovoljna kaznom, deteta mi nema

(Telegraf.rs)