Zbog čudnog spleta okolnosti izgubio život: Muškarac pronađen u selu kod Sjenice ipak nije ubijen

Telo nesrećnog čoeka pronašao je na livadi njegov sin, koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Foto: Pixabay, Telegraf

Telo 69-godišnjeg M. K. pronađeno je sinoć na livadi u selu Kanjevine kod Sjenice sa ubodnom ranom u predelu grudi. Iako se prvo sumnjalo na ubistvo ipak je, kako kažu iz policije, reč o nesrećnom slučaju.

- U pitanju je nesrećan slučaj. Muškarac je u džepu sakoa imao britvu. Najverovatnije se sapleo i pao na nož, te tako sebi naneo povredu od koje je preminuo - kažu za Telegraf iz PU Novi Pazar.

Telo starca poslato je na obdukciju, a dok su se čekali rezultati, policija je pokušavala da utvrdi kako je M. K. stradao.

- U početku je sve delovalo da se radi o ubistvu, pa smo počeli da ispitujemo da li je sa nekim bio u svađi, kakvi su porodični i komšijski odnosi, ali bez rezultata, nije bilo motiva ili razloga da ga neko povredi - kaže izvor "Novosti".

Ipak, policajcima je pažnju privukao nožić u unutrašnjem džepu jakne koji je muškarac poneo sa sobom kada je izveo stoku na ispašu.

- U tom trenutku smo uzeli u razmatranje i mogućnost da je to sečivo kojim mu je naneta smrtonosna povreda. Čekali smo obdukcioni nalaz koji je potvrdio da se oblik ubodne rane poklapa sa tim nožem. Ne postoje dokazi da ga je bilo ko ubo tim nožem, već je najverovatnije izgubio ravnotežu, pao i ubo se na svoj nož, a u prilog toj tezi ide i rupa na jakni koja se nalazi u predelu rane na njegovim grudima - dodaje.

Telo nesrećnog čoveka pronašao je na livadi njegov sin, koji je pozvao policiju i Hitnu pomoć.

M. K. je sam čuvao stoku. Selo je gotovo pusto, a niko od malobrojnih meštana nije primetio ništa čudno.

(Telegraf.rs)