Pojavio se stravičan snimak tuče u "Beton hali": Letele flaše i stolice, huligani tukli goste kafića

Zbog nereda u "Beton hali", procesuirano je 130 punoletnih osoba

Tokom sinoćnjih nereda u "Beton hali" privedeno je više od 100 osoba. Huligani su upadali u bašte kafića, a pojavio se i snimak koji pokazuje kako su prebijali goste koji su sedeli u baštama.

Na snimku se vidi kako grupa huligana, koja je preskočila ogradu bašte kafića, napada goste. Takođe je primetno da više njih tuče jednog mladića i rukama i nogama, a kada on pokuša da se izvuče, hvataju ga za ruku i ne daju mu da ode.

Tokom masovne tuče, po bašti kafića letele su flaše i stolice, kao što je ranije za "Telegraf" opisala studentkinja koja se nalazila u jednom od lokala.

Zbog sinoćnih nereda u "Beton hali", procesuirano je 130 punoletnih osoba.

Deset osumnjičenih, koji su uhapšeni zbog krivičnog dela nasilničko ponašanje, sutra će biti saslušani u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

U Prekršajnom sudu se nastavlja procesuiranje privedenih, a očekuje se da će još 35 osoba biti procesuirano.

Oko 60 njih biće pozvano pred prekršajni sud u redovnom postupku, kaže za Tanjug predsednica tog suda Olivera Ristanović.

Okrivljenima koji su do sada osuđeni, izrečene su kazne od 30.000 dinara zbog prekršaja nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje ili 10.000 dinara zbog remećenja javnog reda i mira.

U pitanju su punoletnu građani, a među sinoć provedenima bilo je i maloletnika, koji će posebno odgovarati.

Video: Proslava 32. šampionske titule Crvene zvezde na reci Savi: Igrači i navijači pevali kao u transu

 

(Telegraf.rs)