Jeziva scena ispred solitera u plamenu: Padaju delovi terase, strahuje se da je baka zarobljena u vatrenoj stihiji (SA LICA MESTA)

Ljudi ispred zgrade kukaju i plaču, bojeći se da će vatra zahvatiti i njihove stanove

Vatra u soliteru u Ulici vojvode Stepe ne prestaje da bukti. Stanari ispred zgrade kukaju i zapomažu, a vatrogasci ne mogu nikako da priđu. 

Foto: Marko Jovanović

Komšije su videle dvoje sa koferima kako odlaze iz stana u kojem je buknuo požar, a kako kažu, u njemu je najverovatnije ostala zarobljena baka.

- Sin i snaja su otišli na put, a baka je ostala u stanu. Komšinica je primetila dim iz male sobe. Zvonila je redom i upozoravala ljude - priča očevidac.

Vatrogasci su stigli i razlupali metalna vrata od zgrade da bi ušli.   

Foto: Marko Jovanović

- Nismo videli vatrogasce da izvode baku iz stana. Plašimo se da je ostala zarobljena. Ovo je užasno - kaže komšinica bliska porodici.

Foto: Marko Jovanović

Ispred solitera je jeziva scena - zid se obrušava i delovi terase padaju naokolo. Deo zida koji je otpao dimi se na jednom od međuspratova.

Za sada nema informacija o povređenima.

Foto: Marko Jovanović

Osamnaesti i devetnaesti sprat su potpuno uništeni. Zgrada nema pristupni plato jer nikada nije ni planiran, a stanari su besni što zbog toga vatrogasci ne mogu da priđu.

- Napravili su parking, pa vatrogasci ne mogu da prođu - ogorčeno priča jedan od stanara. 

VIDEO: Vatrogasci ne mogu pa priđu soliteru koji gori

VIDEO: Stanari izašli na ulicu, kukaju zbog požara u soliteru

(Telegraf.rs)