Iva (19) je poginula pred drugovima u kobnom padu sa zgrade u Nišu: Kako se sasvim obično subotnje veče na krovu pretvorilo u košmar (FOTO)

Devojka se na krovu kretala unazad da bi uhvatila širi kadar i snimila drugove

Iva M. (19) bila je jedna sasvim obična tinejdžerka koja je u subotu uveče htela da se provede sa drugarima. Snimajući ih na krovu zgrade u Nišu, krenula je unazad da bi uhvatila širi kadar. Nije ni primetila kada je stigla do ivice krova. Samo je pala dole, sa visine od oko 15 metara, a jak tresak trgnuo je stanare to veče.

Jadnoj devojci nije bilo spasa. Jedno lepo veče pretvoreno je u strašnu tragediju.

Bila je buntovna i kreativna, Foto: Facebook

Fotografije na njenom Fejsbuk profilu svedoče o jednoj kreativnoj mladoj osobi koja je, kao i svoji vršnjaci, volela društvene mreže.

Jedna slika sa krova zgrade, Foto: Facebook

Ipak, za razliku od većine devojaka tih godina, fotografisanje nije koristila za klasično poziranje. Tu ima i fotografija sa krova, sa kojeg se pruža prelep pogled na Niš, fotografija pored krsta na kojoj je obučena u crnofotografija sa cigaretom u ruci...

Foto: Facebook

Jedan mlad život nesrećno je prekinut, a to će zauvek pamtiti i njeni drugari koji su to veče zapomagali da se Ivi pomogne.

Krov zgrade nije obezbeđen i nema ogradu koja bi štitila od pada. Možda će ova strašna tragedija bar podstaći stanare da taj problem konačno reše.

VIDEO: U centru Beograda pronađeno beživotno telo muškarca

(D.K. /M.L.)