Unakaženi auto u kome je poginula žena na rampi kod Doljevca: Raznet je otpozadi, ne vidi se čak ni registracija (FOTO I VIDEO SA LICA MESTA)

Vatrogasci su morali da iseku ono što je ostalo od automobila kako bi došli do tela nesrećne žene

U lančanom sudaru tri vozila na naplatnoj rampi Doljevac, među kojima je učestovao automobil Vlade Srbije u kome se nalazio direktor Koridora Zoran Babić, jutros je poginula ženska osoba S.G. (52) iz sela Debelica kod Knjaževca.

Automobil smrskan do neprepoznatljivosti; Foto: Telegraf

Na snimcima sa lica mesta vide se posledice stravične nesreće na auto-putu, a najdramatičnija scena je akcija vatrogasaca koji još pokušavaju da dođu do tela nastradale.

Kako Telegraf saznaje sa lica mesta, automobil u kome je bila poginula je toliko smrskan da je neprepoznatljiv od siline udarca, ne vidi se čak ni tablica. Raznet je otpozadi.

Vatrogasci su morali da seku školjku kako bi došli do tela; Foto: Telegraf

Kako kažu lekari, nesrećna žena je imala veoma male šanse da preživi, kada se uzme u obzir silina udarca i izgled automobila.

STANJE POVREĐENIH

Prema poslednjim informacijama, u prvom vozilu marke "pasat" nalazio se S. S., koji je lakše povređen i otpušten je iz bolnice na kućno lečenje.

U drugom automobilu koje je učestvovalo u lančanom sudaru na prednjim sedištima sedeli su supružnici M. A. i  S. A., a iza njih sedela je tragično preminula svastika. M. A. zadržana je u Urgentnom centru, a njen muž pušten kući.

Predsednik Koridora Srbije Zoran Babić bio je u poslednjem vozilu, i zadobio je prelom butne kosti i povredu lumbalnog pršljena l1, kako saznajemo bez neuroloških povreda, a vozač njegovog automobila je otpušten iz bolnice.

Automobil u kome je poginula žena je neprepoznatljiv:

Vatrogasci seku olupinu automobila da bi stigli do tela žrtve:

(Telegraf.rs)