Gastarbajter ugostitelj naseo na Fejsbuk prevaru zbog pevačice, pa ubijen lopatom za sneg: Raskomadan je i bačen u kanal u Smederevu

Prvi podaci ukazuju na mogućnost da je pronađeno telo nestalog Milana Filipovića (53) iz Kuršumlije

Telo muškarca koje je pronađeno kod Smedereva, pripada Milanu Filipoviću (53) iz Kuršumlije (na fotografiji), kojem se 22. decembra prošle godine gubi trag, baš na ovom prostoru. Pre dva dana pronađen je trup starijeg muškarca, a jutros i delovi tela. Sumnja se da je reč o istoj osobi.

Milan je privatni auto-prevoznik koji vozi na relaciji Srbija-Švajcarska i da drži kafanu u Švajcarskoj.

Pre Nove godine krenuo je ka Švajcarskoj i usput mu se gubi svaki trag. Po svoj prilici postoji sumnja da ga je usput neko napao i ubio.

- Spominje se da su dve osobe počinile ovaj strašan zločin, a da su sa njim stupile u kontakt putem Fejsbuka. On je jednu od njih hteo da angažuje kao pevačicu u svom lokalu u Švajcarskoj. Za sada se vodi opsežna istraga i svi detalji će uskoro biti poznati - kazala je osoba bliska istrazi za Telegraf.

Milan je dugogodišnji privatnik i kada je nestao, porodica je odmah alarmirala policiju. Do sada je trajala potraga za njim.

UHAPŠEN UBICA

Policija je uhapsila 43- godišnjeg Radoljuba P. zbog sumnje da je u Smederevu ubio Milana. Veruje se da je Milan ubijen u kući u Ulici Nikole Tesle u Smederevu (na fotografiji gore).

Kako saznaje Nacionalni dnevnik, Radoljub P. je lopatom za sneg pretukao i usmrtio Milana.

Zatim je žrtvu umotao u tepih, ubacio u automobil i odvezao do kanala za otpadne vode Železare. Tu je sakrio leš.

Policija je intenzivnim operativnim radom identifikovala i uhapsila i ubicu i pomagača.

Ronioci Žandarmerije pronašli su leš ubijenog čoveka. 

(B. R.)