Supruga ubijenog na Dušanovcu gledala preko kamera likvidaciju: Mitrović bio blizak kavačkom klanu, poslovao sa ubijenim Ćirićem?

Kamere, navodno, snimile i ubice

Supruga ubijenog Predraga Mitrovića (49), zvanog Pereca, navodno je gledala preko kamera trenutak likvidacije. Mitrović je ubijen u petak u 17 časova, iz devetomilimetarskog oružja s prigušivačem, nakon što je uparkirao i izašao iz "renoa" kod svoje kuće na Dušanovcu.

Dok je koračao prema kapiji, ubice su pokrenule automobil u kom su ga čekale i nakon što su došle do njega, suvozač je otvorio vatru.

Ubistvo je gledala njegova supruga jer ga je očekivala da dođe. Policija ne isključuje mogućnost da je Mitrovićevo ubistvo nastavak rata crnogorskih klanova jer je on, navnodno, važio za osobu blisku "kavčanima", koji su suparnici "škaljarskom klanu".

Foto: M. Beljan

Kako Alo piše, sigurnosne kamere sa Mitrovićeve kuće su snimile ubistvo i, navodno, ubice za kojima policija traga. Tokom uviđaja, policija je pronašla i još neke tragove koji mogu da pomognu da se dođe do izvršioca likvidacije.

Prema operativnim podacima, Mitrović se družio i važio za dobrog prijatelja Ivana Ćirića, koji je likvidiran na Voždovcu u oktobru prošle godine.

- Pored sumnje da je Mitrović bio blizak kavačkom klanu, on je poslovao i sa sada pokojnim Ćirićem, koji je važio za glavnog čoveka na Voždovcu u vezi sa trgovinom narkoticima. Ćirić je prljav novac prao preko građevinskih poslova, a u tome mu je, kako se sumnja, pomagao Mitrović - kaže izvor iz istrage.

VIDEO: Pogledajte snimak sa lica mesta gde je ubijen Mitrović

(Telegraf.rs/Alo)