Mladić ubijen posle žurke u Novom Sadu (FOTO)

Motivi ubistva za sada nisu poznati

U Ulici braće Dronjak 13 u Novom Sadu mladić (21) je oštrim predmetom izbo drugog mladića u stanu na 14. spratu. Izbodeni mladić je podlegao povredama, navodi nsuzivo.rs.

Napadač je pokušao da pobegne u potkrovlje zgrade, ali je brzom reakcijom policije zaustavljen na vreme.

Prema prvim informacijama, u tom stanu je bila žurka, a motivi ubistva za sada nisu poznati, iako se spekuliše da je zločinu kumovao alkohol.

Kako prenosi Tanjug, policija je u Novom Sadu uhapsila L. R. (21) zbog sumnje da je počinio ubistvo. On se sumnjiči da je danas oko 11 sati, u stanu na Novom naselju nožem usmrtio dvadesettrogodišnjeg muškarca, takođe iz Novog Sada, saopštila je Policijska uprava Novog Sada.

POSVAĐALI SE TOKOM ŽURKE

Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa je intervenisala i u hodniku zgrade pokušala reanimaciju ranjenog mladića, ali je on podlegao povredama. Kako se dalje navodi, ova dvojica mladića bili su sinoć na žurci kod treće osobe koja živi na osmom spratu na navedenoj adresi, kao podstanar. U nekom momentu njih dvojica su se posvađali i jedan od njih je potegao nož i ranio drugog. Hitna pomoć je pozvana iz stana u kojem se odvijala žurka, ali niko nije zvao policiju, već je ona došla na poziv Hitne pomoći, u roku od nekoliko minuta.

Pronađen je i nož kojim je ubistvo počinjeno.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

VIDEO: Uhapšene dve osobe zbog ubistva u Kruševcu

(Telegraf.rs / Izvor: nsuzivo.rs)