Đaci iz Čačka pronašli drogu u školskom dvorištu: Uzeli su pakete i doneli ih profesoru, policija u problemu zbog otisaka

Učenici su slučaj prijavili profesorima koji su obavestili policiju

Učenici sedmog razreda OŠ "Vuk Karadžić" u Čačku, u dvorištu Srednje tehničke škole pronašli su danas popodne 3 kilograma skanka i 50 grama spida. Učenici su slučaj prijavili profesorima koji su obavestili policiju.

Otac ubice iz Rakovice se javio uživo, spomenuo monstrume u emisiji i počeo čudno da pravda sina dok se nije prekinula veza (VIDEO)

Učenici su pred početak časa kazali nastavniku da su u dvorištu Tehničke škole, tačnije iza objekta Regionalnog centra za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju, primetili više čudnih paketa, koji su delimično razbacani.

Delovalo im je, ispričali su oni, da se radi o paketima sličnim onim u filmovima, dobro uvijenim u najlon i oblepljenim trakama. Smatrajući da se radi o dečjoj šali, nastavnik im prvo nije poverovao, a potom im je kazao da pakete donesu u školu, što su oni i učinili.

Kada je nastavnik video da se zaista radi o narkoticima, odmah je pozvao policiju, koja je došla u školu. Inspektori su otišli na mesto gde su paketi pronađeni, i istraga sada treba da utvrdi otkuda tolika količina droge u krugu škole.

Navodno, problem je što su đaci dodirivali pakete. Time je policiji posao znatno otežan zbog velikog broja otisaka prstiju na paketima.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)