NIŠLIJKA PRONAĐENA MRTVA U STANU: Pre 10 dana skočila sa prvog sprata posle svađe sa partnerom

Prilikom pada nije zadobila teže povrede, čak je otišla do komšinice koja je pozvala Hitnu pomoć

Nišlijka LJ. D. (43) pronađena je danas mrtva u svom stanu na Bulevaru Nemanjića. Njeno telo otkrila je ćerka koja je obavestila policiju a uzrok njene smrti još se utvrđuje.

Tragedija u Valjevu: Preminuo u toku vožnje, pa kolima prešao u suprotnu traku i udario ženu (FOTO)

Kako saznajemo, radi se o ženi koja je 29. novembra nakon svađe sa vanbračnim suprugom skočila sa prvog sprata stambene zgrade u kojoj živi. Za sada nema informacija koje ukazuju da je njena smrt nastupila kao posledica ovih povreda, ali će obdukcija otkloniti svaku sumnju u povezanost ova dva događaja.

Prilikom pada nije zadobila teže povrede, čak je otišla do komšinice koja je pozvala Hitnu pomoć. Zbrinuta je na Klinici za neurohirurgiju KC Niš gde joj je dijagnostikovano naprsnuće kičmenog pršljena i oguljotina levog dlana – kažu naši sagovornici iz istrage.

Policija je ispitujući njene navode da joj je emotivni partner pretio i vređao je, te da je skočila kroz prozor jer se uplašila, ustanovila da je bilo elemenata psihičkog nasilja, pa mu je izrekla mere zabrane prilaska i komunikacije i udaljenja iz stana. O slučaju je obavešteno i Osnovno javno tužilaštvo.

(D. K.)