3 ključna svedoka u istrazi ubistva Jelene Marjanović: Danas na sudu Janina vaspitačica, Jelenina frizerka i žena koja je prisustvovala svađama Marjanovića

Jedan od ključnih svedoka biće vaspitačica Jelenine i Zoranove ćerke Jane (6) Vera Vukomanović Lenka, koja bi trebalo da otkrije detalje koje joj je mala Jana ispričala o nestanku svoje mame

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Srpski Telegraf

Troje novih svedoka u slučaju ubistva pevačice Jelene Krsmanović (33) biće saslušano danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Šta se promenilo u životu Zorana Marjanovića otkako je prebačen u drugu ćeliju

Jedan od ključnih svedoka biće vaspitačica Jelenine i Zoranove ćerke Jane (6) Vera Vukomanović Lenka, koja bi trebalo da otkrije detalje koje joj je mala Jana ispričala o nestanku svoje mame. Vaspitačica je, kako kaže Jelenina sestra Teodora Krsmanović, poslednja osoba koja je Jelenu videla živu, a da nije iz kruga porodice Marjanović.

Izjave o ubistvu pevačice daće i Jelenina frizerka Zorica Gemović, ali i Nora Rakić Karleuša, supruga Zoranovog i Jeleninog kuma koji drži jedan poznati muzički studio u Beogradu. Navodno je ovaj par bio svedok svađa dvoje supružnika Marjanović.

Zoran Marjanović je u pritvoru od 15. septembra zbog sumnje da je ubio svoju suprugu Jelenu Krsmanović u kanalu pored nasipa u naselju Crvenka u Borči.

(Telegraf.rs)