Debela si, idi da trčiš: Zbog ovakvih uvreda Jelena Marjanović je trčala i vozila rolere, i to noću

- Jelena mi se u više navrata žalila da mora sama da spava u studiju, dok su i Zoran i njegovi roditelji spavali u svojim spavaćim sobama - ispričala je u tužilaštvu Teodora Krsmanović

Teodora Krsmanović, sestra od strica monstruozno ubijene pevačice Jelene Marjanović, svedočila je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu i tom prilikom izjavila da se Zoran i Jelena nikada nisu svađali ali da joj je govorio da je debela zbog čega je pored trčanja vozila i rolere, i to noću.

Saslušana sestra Jelene Marjanović, Zoranovi otac i brat odbili da svedoče

Pevačici skinuta burma sa ruke nakon što je ubijena: Porodica Maranović je o tome ćutala, nove detalje iznela je privatna detektivka

Teodora, prema pisanju Alo, nije dobila status oštećene u postupku, već je saslušana kao običan čovek.

- Teodora je govorila o njihovom ličnom odnosu. Na pitanje da li su se svađali u braku bila je izričita da se Jelena nikada nije zakačila sa Zoranom. Navela je da je ona kratko bila u svađi sa sestrom i da od februara 2016. godine nisu bile u kontaktu. Na pitanje kako se Zoran ophodio prema Jeleni rekla je da joj je govorio: "Debela si, idi da trčiš!". Navela je da je Jelena zbog njegovih primedbi ponekad i noću vozila rolere. Međutim, o ubistvu nema neposredna saznanja i nije mogla da se izjašnjava - saznaje Alo od izvora bliskih istrazi.

Informer sa druge strane prenosi i da je Teodora izjavila da je Zoran Jelenu godinama pritiskao zbog fizičkog izgleda i tražio je od nje da hitno smrša i da se "zategne". Takođe, istakla je i da je Jelena često spavala sama u studiju.

- Često joj je govorio da je debela, pritiskao ju je da smrša, terao ju je da vežba do iznemoglosti... Pritiskao ju je da besomučno vežba i da drži dijete kako bi doterala liniju i vratila se na estradu kao pevačica "Granda". Žalila mi se u više navrata da mora sama da spava u studiju, dok su i Zoran i njegovi roditelji spavali u svojim spavaćim sobama - ispričala je Jelenina sestra.

U tužilaštvu su se danas pojavili i otac i brat Zorana Marjanovića, koji se zbog ubistva supruge nalazi u pritvoru, međutim, odbili su da svedoče. Oni su iskoristili pravo da kao bliski rođaci osumnjičenog ipak ne daju izjave.

(Telegraf.rs / Alo)