Vođa "rakovičkog klana" preživeo nemoguće: Stojketu pucano u čelo, odsečena mu dva prsta, a pre svega toga ga brutalno mučili

Istraga ide u nekoliko pravaca, ali se veruje da je reč o obračunu između kriminalnih grupa sa područja Srbije i Crne Gore

Nebojša Stojković Stojke (49), vođa "rakovičkog klana", najverovatnije je brutalno mučen pre nego što su napadači ispalili četiri hica u njegovu glavu i telo u Barseloni.

Detalji pucnjave u Barseloni: Stojke ranjen ispred hotela u kom je odseo, lekari mislili da se neće izvući

Kako prenose španski mediji, Stojketu su odsečena dva prsta.

- Stojković je prvo tučen po glavi, a onda su u njega ispaljena četiri hica. Pored njega su nađena dva odsečena prsta. Nejasno je još uvek da li su mu ih napadači odsekli ili ih je metak otkinuo kad je podigao ruku da se zaštiti.

- Ako je mučen, onda se pretpostavlja da je suparnička ekipa pokušala da iz njega izvuče neke informacije  - prenose mediji.

Napad se dogodio u ponedeljak uveče, a kada je policija stigla zatekla je muškarca bez dokumenata, a pored njega je pronađen i pištolj kalibra devet milimetara, a istražitelji veruju da je to oružje iz kog je pucano u njega.

Istraga ide u nekoliko pravaca, ali se veruje da je reč o obračunu između kriminalnih grupa sa područja Srbije i Crne Gore.

Imajući u vidu da je Stojkoviću pucano u glavu, cilj nije bilo upozorenje, već likvidacija.

(Telegraf.rs)