Goranci na Voždovcu podržavaju SNS i Vučića

- SNS je jedina partija koja je imala sluha za specifične probleme Goranaca, kao što su prijave prebivališta, dobijanje dokumenata iz matičnih knjiga, i te probleme je rešavala prioritetno - kaže Orhan Dragaš

Građanska inicijativa Goranaca, kao jedina nacionalna organizacija Goranaca u Srbiji, poziva sve Gorance na Voždovcu da podrže kandidate, tj. odborničku listu Srpske napredne stranke (SNS) na predstojećim lokalnim izborima za Opštinu Voždovac.

Dosadašnji predsednik opštine Voždovac dr Dragan Vukanić u prethodne četiri godine je nesebično pomagao Gorancima, kako po pitanju rešavanja socijalnih problema, tako i u rešavanju svakodnevnih problema koji Goranci imaju na ovoj opštini.

- SNS je jedina partija koja je imala sluha za specifične probleme Goranaca, kao što su prijave prebivališta,dobijanja dokumenata iz matičnih knjiga, i te probleme je rešavala prioritetno. Zahvaljujući takvom ophođenju opštinske vlasti Voždovac, Goranci se na opštini Voždovac osećaju kao u svojoj, matičnoj opštini, Gora - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)