MALI: Spreman sam da preuzmem odgovornost u vođenju Beograda

- Spreman sam, a sutra, kada se vratim u zemlju, organizovaćemo sastanak privremenog veća da porazgovaramo o narednim koracima - kaže predsednik privremenog veća za Beograd

Novoimenovani predsednik privremenog veća za Beograd Siniša Mali kaže da je spreman za novu funkciju i da će sutra organizovati prvi sastanak tog tela.

- Spreman sam, a sutra, kada se vratim u zemlju, organizovaćemo sastanak privremenog veća da porazgovaramo o narednim koracima. Malo sam bio iznenađen, s obzirom na to da sam bio u inostranstvu juče, kada se to desilo. Još jednom ponavljam da sam i profesionalno i na bilo koji drugi način spreman da preuzmem odgovornost - rekao je on.

Podsetimo, privremeno veće Beograda koje čine: Siniša Mali i Nebojša Čović ispred SNS, Andreja Mladenović -DSS, Nikola Nikodijević - SPS i Tatjana Pašić - DS, izabrano je juče, nakon sednice Vlade.

Kako je ranije javio Tanjug, na prvoj sednici veća trebalo bi da se izabere sekretar tog tela i da bude doneto nekoliko odluka tehničko-operativne prirode.

(Telegraf.rs / Tanjug)