S NADOM MACUROM NA TI: Volim sarmu i Severinu, htela sam da budem mašinovođa!

Često sanja vozove, omiljena joj sremska kuhinja * Voli Severinu, Aleksandru Radović i turske serije * Lotar Mateus treba da bude selektor Srbije * Novak Đoković je car! * Omiljeni političari su joj Vučić i Dačić

Portparol beogradske Hitne pomoći Nada Macura u ekskluzivnom intervjuu za Telegraf priča o svom životu, željama iz mladosti, ljudima kojima se divi i šta najviše voli.

Skoro da nema čoveka u zemlji koji nije čuo za nju. Možemo je videti nasmejanu na televiziji ili čuti kako deli savete građanima ujutru. O njoj su smišljeni i vicevi, a jednom je dobila nagradu "Najbeograđanka".

Nadu Macuru zatekli smo u "Call centru" Hitne pomoći kako razgovara sa zabrinutom građankom koja je progutala košpicu od šljive. Posle stručnog saveta, srdačno se pozdravila, nudi nas kafom i doručkom, a onda počinje svoju životnu priču.

Omiljeni političar joj je Aleksandar Vučić zbog toga što je, kako kaže, pokrenuo ljude da razmišljaju da se poštenije živi i da će biti bolje.

Takođe, simpatičan joj je i Ivica Dačić za koga kaže da uvek ubaci neku misao koja skrene pažnju i animira gledaoce.

Lider LDP-a Čedomir Jovanović joj je simpatičan i lepo priča, ali ne zna koliko ispunjava to što govori. Na kraju razgovora ponova nas nudi doručkom i ispraća uz osmeh.

- Želim svako dobro vašoj redakciji i beogradskoj rubrici, drago mi je što smo se ispričali i pozdravljam sve koji čitaju Telegraf - dodala je Macura kada nas je pozvala na telefon, neposredno pred objavljivanje teksta.

Ovom prilikom najavljujemo nastavak saradnje s Nadom Macurom, koja će svaki dan savetovati čitaoce Telegrafa, a imaće i svoju kolumnu.

(Mićo Babić)